Sleutel verhuur


 
Het is mogelijk om onze schitterende manege te gebruiken op tijden dat er geen lessen, wedstrijden of andere evenementen zijn. Daartoe kan een sleutel gehuurd worden die je toegang verschaft tot de manege via de beide achterdeuren.  De sleutel wordt verhuurd voor een jaar; van oktober tot oktober. Gedurende het sleutelseizoen kan ook ingestapt worden voor de rest van het seizoen tot oktober. De eerste week van oktober is altijd de voorverkoop voor een nieuw sleutelseizoen. Er kan dan tegen een gereduceerd tarief een nieuwe sleutel gehuurd worden.  Voor dit jaar is de voorverkoop weer gepland in week 40; van dindag 4 oktober t/m vrijdag 7 oktober 2016.

Als sleutelrijder heb je te maken met bepaalde afspraken. Deze afspraken zijn hier te vinden: Huisregels voor sleutelrijders.

Kosten:
Na een aantal jaren zonder verhoging zijn de tarieven van het huidige seizoen iets gestegen. In de voorverkoopweek is op alle tarieven €20,- korting per sleutel. Bij de eerste aanschaf van een sleutel wordt €5,- borg voor de sleutel gerekend.
Voor leden wordt een jaartarief van €90,- gerekend. Tweede en volgende gezinsleden betalen €55,- op jaarbasis. Voor niet leden van een Balkbrugse vereniging wordt het dubbele tarief gehanteerd: €180,-. Gaandeweg het sleutelseizoen wordt de prijs steeds € 5,- tot €10,- per maand verlaagd.

Voor meer informatie of voor aanschaf van een sleutel kunt U contact opnemen met Anno Zagers via email.













© SPA, 2016.